Ślimaki po Sycylijsku w pomidorach suszonych





Opis
Ślimaki po Sycylijsku - Ślimaczki w sosie własnym.
Mięczaki został oczyszczony, pozbawiony wątrobo-trzustki, a następnie przeprowadzony obróbce termicznej oraz w ostatnim etapie zamrożony.
Składniki:
Ślimak Helix Aspersa Maxima 50%, Olej roślinny, mieszanka warzywna: pomidory suszone krojone, cukier, suszone warzywa: cebula, marchew, pietruszka, pietruszka; sól, ziele angielskie, papryka ostra mielona, czosnek suszony, imbir w proszku.
Wartość odżywcza w 100g:
Energetyczna: 1588 kJ/ 348 kcal,
Tłuszcze: 37 g (w tym nasycone 2,6g)
Węglowodany: 4,1g,
Cukry: 2g,
Białko: 8,8g,
Sól: 1,5g.